2008 m. rugsėjo 10 d., trečiadienis

painiava ir pinklės

Plakatas! Ačiū, Gintare!




Muzikantams jis lb! :)

Gavome prancūzų ragelį Colin'ui.

Valtorną, kitaip tariant.

Nuotykiai, kurių neaprašysi, neišdavęs vardų, kurie neturi čia būti paminėti, kitaip visa ši slapta operacija būtų sužlugdyta.

Paulius
g-taskas.lt (ačiū lb lb lb lb už banerį!) sako apie šį tinklaraštį - "pripažinkim, kai nežinai apie ką reikalas, vargiai ten ką suprasi.."

tikra tiesa.. gal net to ir siekiama - kuo labiau viską supainioti. o kas mes apskritai? šis klausimas ir man iškyla. šiandien Gintarė ir Tomas virė labai skanią sriubą. prie jos buvo aptarti skubieji techniniai ir kūrybiniai reikalai. o Jonas D. pargabeno kontrabosą, kartu buvo aptartos kai kurios būsimos diskusijos KULTFLUX detalės.

taip vyksta darbas.

Baltijos forumas "Cit!Muzika..." yra "Bell Orchestre" užvirta košė, jie už viską ir atsakys, kai jau atvažiuos į Vilnių :) Forumą rengia atviras muzikos gerbėjų tinklas Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, kuriam galit priklausyti ir Jūs. Forumo rengėjai siekia atkreipti muzikos kūrėjų ir visuomenės dėmesį į gyvojo ryšio tarp akademinės ir populiariosios, klasikinės ir šiuolaikinės, rimtosios ir pramoginės muzikos galimybę. Tai bandymas sukurti erdvę, kur apie muziką diskutuotų ne tik muzikantai ar muzikologai bei muzikos kritikai, bet ir fizikai, filosofai, architektai, visuomenės aktyvistai ir kiti, mąstantys ir rašantys apie muziką kaip kultūros tekstą, politinį veiksmą, laiko ir erdvės fenomeną, socialinę utopiją ar garso architektūrą.

Forumą organizuoja ir vykdo savanoriai, nesiekiantys komercinės naudos ir tikintys, kad kultūra pirmiausiai yra žmonės. Jungtinė lietuvių, latvių ir estų iniciatyva atsirado iš bendros kūrybinės ir informacinės erdvės Baltijos šalyse stokos, tikint, kad muzika gali būti puikus katalizatorius tokios bendros erdvės/tinklo kūrime.

Forumo diskusija (pranešimai + kalbos) Vilniuje, KULTFLUX prieplaukoje, rugsėjo 20 d., šeštadienį, pradžia 11:00, įėjimas laisvas. Kad žinotume, kiek reikės kavos ir arbatos, parašykite goesbaltic@gmail.com

bet registracija tikrai nebūtina, nebent norėtumėte paskaityti vieną kitą pranešimą

Programa bus paskelbta netrukus

O paskui jau koncertas LĖLĖJ.

Komentarų nėra: