2008 m. rugsėjo 20 d., šeštadienis

Dar apie Kuldiga

Marsrutas: Talinas - Ryga (saltis ir zinia, kad techninis klausimas lieka klausimu, bet - karo muziejus ir karstas sokoladas)- Kuldiga, ta diena kelione atrode nesibaigianti. Bet baigesi. O Kuldigoj lauke obuoliai ant obels, du Edgarai - Edgars ir Edgars ir ju draugai su karsta sriuba, o paskui Inese su karstaisiais gerimais. KOncerta pradejo Mike (lietuviskai - Mikas), susodindamas klausytojus ant grindu. Taip ir likom. Cia buvo toks ne sokimo, o gero klausymo koncertas draugu namuose.
Kuldigoj buvo tikri namai. Galima ten but ir but. Idomu, kaip vieta keicia muzika. Atsiranda nauju spalvu. Labai gerai, kad buvo vaiku, visai mazu. Cia gera muzika vaikams!

Kuldigoj muzikantai pamate placiausius Europoje krioklius ir sena kaip pasaulis tilta, nepaprastai grazu miesta, padainavo praeiviams (Mike tare po to: "as paprastai tokiu dalyku nedarau, bet...), gavo siuntini sausainiu ir sokolado nuo Solveigos, kuri i ju koncerta atvaziavo is Jelgavos. Buvo gerai, Kuldigoj buvo gerai. Aciu zabadaks ir fotografui!!!

Komentarų nėra: