2008 m. gegužės 18 d., sekmadienis

Lūkesčiai, Latvija ir Inese

Kas buvo Monrealy vakar Kamerinės muzikos festivalio koncerte, jau žino, kaip skamba muzika iš naujo Bell Orch albumo, bet atsiliepimų tas Kas dar neparašė, vien tik lūkesčiai plūkaun po internetą . (Ten taip pat paaiškinta, ką ši grupė veikia kamerinės muzikos festivalyje.)

Vienas lūkestis labai džiugina, jį galima rasti Bell Orch svetainėje.

Būtent, vēl vasara nav pienākusi, bet mums jau ziņas par kādu rudens notikumu, kaip rašo Inese Upeniece savo svetainėje.

Inese yra jauna menininkė iš Latvijos, jos palaikymas ir idėjos mums buvo gyvybiškai svarbūs vystant forumo koncepciją ir ieškant kontaktų Latvijoje. Ji yra organizacijos "Laboratory of Stage Arts" įkūrėja ir vadovė, diplomuota psichologė, rengia šokio meno projektus bei veda praktinius seminarus. Tikimės, jog vieną jos projektų išvysime Forumo metu Latvijoje :) (Bell Orchestre ir gimė šokių studijoje!)

Jau beveik aišku, kad ne tik Kuldyga, bet ir Ryga irgi įtraukiama į planus Latvijoje, Inese rašo, kad mums labai pasisekė, nes Naujasis teatras, kuriame Bell Orch ir grotų, jei Ryga įsitrauktų, yra geriausias Rygos teatras, o Ugis K., kuris pareiškė norą dalyvauti mūsų tinkle ir organizuoti koncertą Rygoje, labai užsidegęs. Mums sekas vėl ir vėl :)

Daug žodžio "labai" šįkart.

Inesės organizacija Laboratory of Stage arts
Daugiau apie Inese

O Monrealiui gerai.

Komentarų nėra: