2008 m. vasario 26 d., antradienis

Rokiškio Balbo

Puikaus alternatyvios muzikos tinklaraščio Rokiškio Balbo vienas iš autorių B.A. (nežinau, ar galiu rašyti vardą, autoriai ten pasirašinėja nikais)parašė susidomėjęs galimybe dalyvauti muzikos forume Vilniuje(darbinis pavadinimas Hush!Music). Formą ir tikslesnę temą dar aptarsime, bet džiaugiamės jau dabar!:)

B.A. klausia, ar pasakymas, jog Bell Orch koncertas (-ai, Vilniuje ir Klaipėdoje) bus nekomerciniai, reiškia, jog jie bus nemokami.

Forumo dalyviams jie bus nemokami. Nė vienas iš mūsų, rengiančių forumą ir turą, neturime jokio komercinio intereso, viskas daroma savanoriškos veiklos principais, be turus organizuojančių agentūrų. Kadangi vien atskristi iš Kanados kainuoja pinigus, tai bandome jų surinkti - kelionėms, koncertų vietoms ir garsinimui. Bilietai kitiems, nedalyvaujantiems forume, gali šiek tiek kainuoti, bet ne 60-80 LT, o daug mažiau (dėl kainos patarimų lauksime infošope šį šeštadienį), o muzikuojantys ir studentai turėtų gauti nuolaidą. Koncertai bus nedideli, iki 400 žiūrovų, Bell Orch grojamas postrokas - kamerinė muzika.

Dar buvo klausimas - kas gali dalyvauti muzikos forume.

Forumas atviras visiems, tiek norintiems aktyviai pasisakyti (pranešimas, moderuojama diskusija, vizualinė ir garsinė info - visos formos įmanomos), tiek norintiems tik ateiti pasiklausyti. Būtų smagu sulaukti muzikos mokytojų, perduokit, jei galit.

Muzikos filosofija, muzika - matematika, muzika - fizika, muzikos semiotika, intelektualaus roko raida, muzikos ekologija, nepriklausomos muzikos sklaida - temos gali būti pačios įvairiausios ir nebūtinai padebesinės. Muzikos vagystės - šitos temos dar niekas neužsisakė, bet ji būtų tikras medus. :)

Komentarų nėra: