2008 m. vasario 24 d., sekmadienis

dėl kablio

ar tikrai koncertas bus Kbl?

visų pirma ir visų svarbiausia - salė, kurią žmonės įsirenginėja patys savo jėgom, yra super. Denisas sako, kd ten tilptų apie 200 žmonių. dėl atmosferos - viskas ten jau ir dabar atrodo labai smagiai, aš jau nieko nebetaisyčiau :)

ten būdama praeitą pirmadienį kalbėjau apie tai, kad galbūt galima būtų ten surengti papildomą Bell Orch koncertą, jeigu grupė būtų linkusi du kartus koncertuot Vilniuje. kol kas yra sutarta tik dėl vieno koncerto. honoraras jiems negalėtų būti motyvas, bet galbūt, svarstau aš, jiems patiktų pati erdvė ir jie norėtų pagroti dėl smagumo.



yra dvi priežastys, kodėl klube negalėtų vykti pagrindinis Bell Orch koncertas.

pirma - tokiu atveju mes negalėtume prašyti rėmimo jų turui iš oficialių insitucijų kaip viešam renginiui (dėl suprantamų priežasčių klubas funkcionuos kaip uždaras klubas)

antra - pagrindiniam koncertui mums reikėtų erdvės, kur galėtų ateiti ir tėvai su vaikais, žodžiu, vietos, kuri nebūtų vien tik muzikinis klubas, todėl pirmiausiai galvojom apie bažnyčias ir teatrus.

pinigų turui ir muzikos forumui dar nėra gauta. jeigu jų bus gauta, tai infošopas bus paremtas bet kuriuo atveju, nepriklausomai nuo to, ar grupė susidomės papildomu koncertu, ar ne.

tai kovo 1 d., šeštadienį, 19 val. susitinkam infošope?

au

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

ooo :) kaip seniai
kablio viduje nebuvau! :)

Anonimiškas rašė...

monumentalus ir paslaptingas pastatas.