2008 m. sausio 26 d., šeštadienis

stangnacija

Dvi savaitės - jokio naujo įrašo, tinklaraštis komoj, atsiprašau, dar liko du egzaminai.

Mintys vystomos toliau.

Pastabos dėl Zapos aikštės teisingos. Erdvė nėra labai jauki, be to, kaip tada su bilietais, o ir kas gali garantuoti, kad Vilniuje rugsėjį nelis. Bet skamba gražiai - koncertas Zapos aikštėj :)

Vilniuj linkstam prie bažnyčių. Bet Kotrynos ar Bernardinų?



Buvo dar vienas klausimas - ar čia viskas jau tikrai tikrai dėl to turo ir postroko laboratorijos. Tikri yra kol kas yra tik keli dalykai, tarp jų ir tas, kuris pats svarbiausias - grupė sutinka atvykti rugsėjį, labai geranoriškai žiūri į visas siūlomas idėjas, ras laiko dalyvauti postroko laboratorijoj ir pasikalbėti su visais norinčiais klausytojais ir ypač grojančiais žmonėmis. Šiuo metu du grupės nariai koncertuoja sau anoj pasaulio pusėj su kita savo grupe ir, spėju, galvos dėl koncertų baltijos šalyse kol kas nesuka, pasitikėdami mumis.

Thomas iš Miuncheno, kuris padeda Bellorch rengti koncertus Eropoje, pažadėjo atsiųsti vieno koncerto įrašą, kad galėtume naudoti promo tikslams, tai surengsim kada peržiūrą netrukus, jei bus noro kam (man labai patink tas dalykas, kad Lietuvoje negali reklamuoti Bell orchestre, sakydamas, jog joje groja du muzikantai iš Arcade fire, nes, skiritingai negu Vakarų Europoj, ne tiek daug žmonių žino tuos Arcade fire. Bet užtat yra žmonių, kurie atrašo - ačiū už info, Arcade fire atrodo malonūs žmonės, bet man jų muzika nelabai, o Bell orchestre patiko, siunčiu ir tau geros muzikos. ir atsiunčia nuorodą į kitą monrealio post-rock grupę Godspeed You!Black Emperor. Tai ar gali būti geriau? :) Beje, tame klipe youtube pamatysite ir mūsų Joną Meką. Antrasis beje - berods, gsy!be muzikantai truputį groja ir Bellorch pirmajame albume bei cd funeral)

Grupės geranoriškumas (kadangi tokių honorarų, kuriuos jie gauna londonuose ir paryžiuose čia tikrai negalės būti, nes mes, ačiūaukščiausiajam, vis dar esame neturtingi ir paprasti, ypač kūrybingas ir klausus jaunimas, kurio galima tikėtis kaip pagr. auditorijos) yra esminis dalykas, nes net jei mes jau būtume surinkę visą reikiamą sumą pinigų jų kelionei ir visai logistikai, o jie atvykti nesutiktų, tai ko būtų vertos kalbos apie turą ir muzikinę laboratoriją?

Tiek apie tikrumą. O ar pavyks mums viską padaryti, ką turi padaryti kviečiantieji, ir ar pavyks padaryti tai laiku - bus aišku netrukus. Kol kas aplink vien tik geranoriškumas ir pagalbos siūlymai. Už tai labai ačiū.

O kol parašysiu vėl, paklausykit dar to, nuo ko prasidėjo postrokas. ta pr., jeigu įdomu :)

Komentarų nėra: