2008 m. rugpjūčio 25 d., pirmadienis

Baltijos forumo "Cit! Muzika..." garbės svečiai

Bell Orchestre (Kanada) yra Šiaurės Amerikoje ir Vakarų Europoje populiari šiuolaikinės muzikos grupė, šiais metais išleidžianti antrą albumą ir kviečiama dalyvauti ne tik jaunimui skirtuose roko festivaliuose, bet ir rimtosios kamerinės muzikos renginiuose.

Štai kur juos pagaliau išgirsime GYVAI:

EST 09 12 d. Tallinn, klubi "Juuksur" (A)
LV 09 13 d. Kuldīga, Nekomerciālās Kultūras Attīstības Centrs "Zabadaks" (B)
LT 09 17 d. Radijo stotis Opus 3, laida „Stygos“
LT 09 18 d. 20:00 Klaipėda, Kultūrpolio Meno kiemas (Daržų g.10/Bažnyčių g.4)(E)
LT 09 20 d. 19:00 Vilnius , "Lėlės" teatras, (Arklių g.5)(D)


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Koncertai kameriniai - vietų skaičius labai ribotas, bilietus galite rezervuoti dabar adresu goesbaltic@gmail.com. Kaina 30 LT, po rugsėjo 10 d. - 40 LT.

Muzikologai grupės muziką apibūdina kaip kamerinį roką arba postroką, kartu pabrėždami muzikantų originalumą ir sugebėjimą peržengti žanrų ribas. Bell Orchestre kūryboje dera subtilūs klasikinės muzikos instrumentai, džiazo laisvė ir improvizacija, roko energija, liaudies muzikantams įprastas tiesioginis santykis su publika, musique concrete atvirumas aplinkos garsams ir eksperimentinės muzikos drąsa.

Kaip skamba Bell Orchestre galite išgirsti pavaikštinėję dešinėje tinklaraščio pusėje.

Latvijoje ir Lietuvoje prie Bell Orchestre prisijungs Colin Stetson!

Dear friends, you can book tickets for Bell Orchestre gigs in Lithuania (Klaipeda, 18th of September and Vilnius, 20th of September), goesbaltic@gmail.com. Info on booking in Latvia and Estonia, maps and instructions will follow as well as updates in EN. If any, write us. :)

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

O, geras. Pagaliau. A po kiek bilietukai?

Anonimiškas rašė...

20 LT. Bilietai bus prie durų, rezervacija tam, kad žinotumėte, jog tikrai pateksite :) au

Tomas eBo rašė...

o del ko Klaipedoje i open-air viska sukisot? gi cia ir taip vejai didziausi visoj Lietuvoj.. bus salta..

Anonimiškas rašė...

sveiki, Tomai. Malonu, kad apsilankete tinklarastyje. Nelabai tik supratau, dziaugiates, kad Bell Orchestre gros Klaipedoje, ar nelabai :) "visko" tikrai nesukisome niekur. Bell Orchestre koncertas Klaipedoje vyks po atviru dangumi, nes tokio koncerto pageidauja patys muzikantai. Koncertas kieme, ne lauke, tai iprasta renginiu vieta, kartu tai bus ir kino festivalio "Tinklai" atidarymas klaipedoje, o po koncerto, kiek zinau, Menininku kiemelyje dar bus ir kinas po atviru dangumi. Ateikit, juk dar neaisku, gal ta diena svies saule ir bus silta :)